0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen Assen

Tonkes Natuursteen is hét natuursteenbedrijf van Assen en omstreken. Met bijna een eeuw ervaring in het vak, een enthousiast team van vakkundige medewerkers en de juiste materialen kunnen we elk gewenst natuursteenproduct creëren.

Tonkes Natuursteen in Assen voor unieke natuursteenproducten

Tonkes Natuursteen in Assen produceert verschillende producten, onder te verdelen in de categorien interieur, exterieur en gedenkstenen. Bij Interieur uit natuursteen moet u vooral denken aan interieur voor badkamers en keukens, al is er natuurlijk veel meer mogelijk. Ook op het gebied van exterieur zijn er veel mogelijkheden. Zo kunnen we onder andere terrassen, bestrating, gevels en wanden maken met natuursteen. Het product geeft een unieke en moderne uitstraling aan uw woning of pand in Assen en omstreken.

Gedenkstenen hebben een persoonlijke waarde en wij bespreken graag uw wensen om een eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Gedenkstenen produceren wij met behulp van moderne machines, aangevuld met handwerk. Met de hand kunnen we gewenste teksten en versieringen aanbrengen.

Tonkes Natuursteen in Assen adviseert u graag!

Tonkes in Assen koopt natuursteen zelf in bij de vakhandel. Zo zorgen we ervoor dat we altijd het beste materiaal tot onze beschikking hebben en u een ruime keuze kunnen bieden. Ieder type natuursteen heeft een eigen karakter. Wij adviseren u graag over wat past bij uw woning of pand en natuurlijk bij uw persoonlijke smaak en uw budget. Wij kunnen werken vanuit een bestaand ontwerp, maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Zo komen we samen tot een prachtig natuursteen product!

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone