0598 – 612391
Bel mij terug

Tonkes Natuursteen

Natuursteenbedrijf Tonkes levert al sinds 1935 verschillende soorten producten uit natuursteen in met name Groningen, Friesland en Drenthe. Producten die wij vervaardigen uit natuursteen zijn producten voor ex- en interieur. Bij exterieur kunt u denken aan bijvoorbeeld terrassen, bestrating, gevels en wanden. Interieur producten uit natuursteen zijn vaak badkamers en keukenbladen.

Ook maken wij gedenkstenen uit natuursteen die we geheel naar uw wens ontwerpen en produceren. Met een speciale lasertechniek kunnen we de gedenksteen personaliseren, met bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen. Zo creëren we samen met u een unieke gedenksteen om uw dierbare mee te eren.

Kies voor een unieke uitstraling, kies voor natuursteen

Natuursteen komt rechtstreeks uit de natuur en heeft een geheel eigen karakter. Natuurstenen producten hebben dan ook een uniek en modern uiterlijk. Naast het uiterlijk is natuursteen erg populair omdat het een sterk materiaal is. Het gaat jaren mee en is makkelijk te onderhouden.

Voor unieke producten uit natuursteen van de beste kwaliteit

Om te beste kwaliteit te kunnen waarborgen koopt Tonkes Natuursteen natuursteen zelf in bij de vakhandel. Voor de bewerking van natuursteen beschikken we over de juiste machines en vakmensen met de nodige kennis en ervaring. Zo zorgen we voor een eindproducten die volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Of u nu een gedenksteen, interieurproduct of exterieur product bij ons wilt laten maken, alles is mogelijk bij Tonkes Natuursteen. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone