0598 – 612391
Bel mij terug

Lasergravures Groningen

Voor perfecte lasergravures in natuursteen gaat u naar Tonkes Natuursteen in Groningen. Tonkes Natuursteen is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen. Wij produceren interieur, exterieur en gedenkstenen uit natuursteen. Dit gebeurt grotendeels met machines, maar de details werken we af met een speciaal laser. Zo kan Tonkes Natuursteen in Groningen teksten, afbeeldingen of foto's graveren in natuursteen, maar bijvoorbeeld ook in glas. We vertellen u graag meer over deze unieke techniek en de uiteenlopende mogelijkheden.

De beste techniek voor unieke lasergravures in Groningen

Met lasergravures kunt u uw natuursteenproduct naar wens personaliseren. Lasergravures kunnen variëren van het graveren van een naam een tot een complete afbeelding of foto. Met onze professionele lasergravures worden teksten en/of foto's gelaserd zonder dat het materiaal aan de buitenkant aan wordt getast. Ook kunnen natuurlijke weersomstandigheden zoals regen, wind of zon uw foto niet aantasten of verbleken.

Onze lasertechniek is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tonkes Natuursteen in Groningen kan u een aantal voorbeelden tonen en een ontwerp aandragen. U kunt echter ook een schets meenemen waar wij mee kunnen werken. Hier ligt voor ons de ultieme uitdaging en wij creëren dan ook graag een unieke lasergravure die we samen met u hebben ontworpen. Zo worden de gravure pas echt persoonlijk.

Lasergravures voor een uniek geschenk of aandenken Groningen

Met een lasergravure kunt u uw dierbare op een eigen wijze eren. Maar lasergravures worden niet alleen gedaan op gedenkstenen. U kunt bijvoorbeeld een foto laten laseren in glas of natuursteen. Zo heeft u een verrassend en uniek geschenk voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, Valentijnsdag, Vader- en Moederdag of een andere speciale gelegenheid. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons kantoor in Groningen!

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone