0598 – 612391
Bel mij terug

Uw vloer weer als nieuw

Om oude marmeren of kalkstenen vloeren weer te voorzien van glans, is het mogelijk deze te kristalliseren. Hierbij wordt d.m.v. een zuur de bovenste laag van het materiaal zacht.

Kristalliseren

Door de druk en de draaiing van de machine kristalliseert de toplaag tot een hard en dicht geheel hetgeen zorgt voor een mooie nieuwe glans. Deze simpele behandeling kan naar gelang er weer nieuwe slijtage ontstaat herhaald worden en kan vrijwel altijd door u zelf worden toegepast. De prijs voor het huren van machine en benodigde materialen is op aanvraag.

Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam is al sinds 1935 een begrip op het gebied van levering, verwerking en bewerking van natuursteen. Oorspronkelijk was het maken van grafstenen de voornaamste activiteit met als belangrijkste afzetgebieden Groningen, Friesland en Drenthe.

 

<< Terug naar overzicht specials

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone