0598 – 612391
Bel mij terug

Grafsteen renoveren Groningen

Wilt u een grafsteen laten renoveren in Groningen? Als natuursteenspecialist is Tonkes niet alleen gespecialiseerd in het maken van grafstenen, maar ook in het renoveren van deze. Grafstenen zullen in de loop der jaren in verval raken, maar Tonkes Natuursteen uit Groningen kan deze op professionele wijze terugbrengen naar de originele staat.

Tonkes uit Groningen voor het renoveren van een grafsteen

Een grafsteen is onderhevig aan invloeden van buitenaf. Door natuur- en weersinvloeden kan er bijvoorbeeld aanslag ontstaan of kan een grafsteen verzakken. Zelfs een sterk materiaal als natuursteen is hier niet tegen bestand. Regelmatig onderhoud kan schade voorkomen en is dan ook erg belangrijk. Is de grafsteen echter niet meer te herstellen? Maakt u zich geen zorgen, als specialist in grafstenen kunnen wij deze renoveren en weer zo goed als nieuw maken.

Een grafsteen laat u op professionele wijze renoveren bij Tonkes Natuursteen Groningen

Als u Tonkes Natuursteen inhuurt voor het renoveren van een grafsteen zullen wij het monument bezoeken en onderzoeken op schadeplekken. Samen met u overleggen we wat er moet gebeuren. U ontvangt vervolgens een heldere offerte, zodat u precies weet wat er is afgesproken en wat de renovatiekosten zijn.

Als u akkoord bent zullen we de renovatie zo snel mogelijk uitvoeren. Renovatie kan in de meeste gevallen plaats vinden op de begraafplaats. Allereerst voeren we een grondige reiniging uit zodat alle aanslag wordt verwijderd. Vervolgens wordt er opnieuw gepolijst, worden opschriften en versieringen opnieuw aangebracht en worden onderdelen vervangen.

Voor meer informatie over het renoveren van een grafsteen in de omgeving van Groningen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Tonkes Natuursteen. Onze medewerkers informeren u graag!

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone