0598 – 612391
Bel mij terug

Grafsteen prijzen Groningen

Grafsteen prijzen hoeven niet hoog te zijn als u de grafsteen laat maken door Tonkes Natuursteen in Groningen. Tonkes vindt dat iedereen recht heeft op een passende grafsteen en maakt dit mogelijk voor klanten uit Groningen en omstreken met een laag budget.

Eerlijke & scherpe grafsteen prijzen in Groningen

Als nabestaande wilt u uw overleden dierbare eren met een passend grafmonument. Dit is helaas niet altijd mogelijk, omdat een grafmonument duur kan uitpakken en niet iedereen daar budget voor heeft vrijgemaakt. Helemaal als het gaat om een plotseling overlijden kan er weinig budget beschikbaar zijn. Tonkes Natuursteen in Groningen werkt echter met scherpe en eerlijke prijzen, om een passende grafsteen mogelijk te maken voor iedereen.

Kwaliteit staat voorop bij Tonkes Natuursteen. Wij werken alleen met de beste apparatuur en materialen. Natuursteen wordt grotendeels bewerkt met machines en de details worden aangebracht met de hand. Zo kunnen we versiering aanbrengen die de grafsteen een eigen karakter geeft.

Tonkes Natuursteen in Groningen biedt een breed assortiment aan grafstenen, maar wij produceren ook op maat. U kunt dus altijd een eigen schets of simpelweg een idee aandragen.

Tonkes in Groningen houdt de prijzen voor grafsteen onderhoud laag

Onderhoud van een grafsteen is belangrijk om de kwaliteit en het uiterlijk te behouden. Natuur- en weersinvloeden kunnen grafstenen namelijk kwetsbaar maken. Ook op het gebied van onderhoud is Tonkes Natuursteen in Groningen u graag tot dienst. Evenals onze grafsteen prijzen houden we de prijzen voor een onderhoudsbeurt laag, om de dienstverlening betaalbaar te maken voor verschillende klanten.

 

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone