0598 – 612391
Bel mij terug

Grafsteen Groningen

Voor een unieke grafsteen van hoogwaardig natuursteen gaat u naar Natuursteenbedrijf Tonkes in Groningen. Tonkes is gespecialiseerd in natuursteen en weet precies hoe dit materiaal kan worden verwerkt tot een prachtige grafsteen. Wij bieden een brede keuze aan grafstenen, maar we leveren ook maatwerk. Naast het produceren van grafstenen kunnen we u ook tot dienst zijn bij het onderhouden of renoveren van een grafsteen.

Uw specialist in Groningen voor de perfecte grafsteen

Het produceren van grafstenen is een belangrijk onderdeel binnen takenpakket. Het maken van een grafsteen is echt vakwerk en hier hebben wij al natuursteenspecialist vele jaren ervaring mee.

Het produceren van een grafsteen wordt gedaan met behulp van een machine, maar de details wordt bewerkt met de hand. Om de beste producten af te kunnen leveren werken wij alleen met professionele apparatuur, hoogwaardig natuursteen en de nieuwste technieken. U kunt bij Tonkes Natuursteen in Groningen dan ook rekenen op kwaliteit.

Een gepersonaliseerde grafsteen laat u maken door Tonkes in Groningen

Bij Tonkes Natuursteen in Groningen kunt u een keuze maken uit het brede assortiment, maar wij kunnen ook een uniek ontwerp maken op basis van uw ideeën of schetsen.

Heeft u een passende grafsteen gevonden in onze showroom, maar wilt u deze personaliseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met grafversiering kunnen we de grafsteen een eigen karakter geven. U vindt een kleine impressie van de mogelijkheden op onze website. Wilt u meer bekijken of wilt u informatie over de kosten? Wij laten u graag meer voorbeelden zien in onze showroom in Groningen en kunnen direct een offerte voor u opmaken.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone