0598 – 612391
Bel mij terug

Grafmonument Groningen

Wilt u een grafmonument laten maken in Groningen en omgeving? Tonkes Natuursteen is gespecialiseerd in het maken van grafmonumenten. U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan grafmonumenten, maar wij kunnen ook produceren op maat. Als u zelf een idee of schets heeft kunt u deze altijd met ons delen, zodat wij het perfecte grafmonument kunnen maken.

Uw specialist in Groningen voor een passend grafmonument

Als natuursteenspecialist is het maken van grafmonumenten een veelvoorkomende activiteit. Grafmonumenten zijn de meest bekende vorm van bewerkt natuursteen. Het maken van een grafmonument vraagt om vakmanschap, iets dat Tonkes Natuursteen zeker in huis heeft. Wij zitten jaren in het vak en leveren alleen kwaliteit. Niet alleen omdat we veel kennis en ervaring in huis hebben, ook omdat we werken met de beste apparatuur en hoogwaardig natuursteen.

Wij bewerken grafmonumenten grotendeels met professionele machines. De details worden uitgewerkt met de hand. Zo kunnen we het grafmonument personaliseren. Wilt echt een uniek grafmonument? Tonkes Natuursteen levert maatwerk en kan op basis van uw eigen ideeën of schetsen een compleet gepersonaliseerd grafmonument maken.

Voor onderhoud & restauratie van een grafmonument in Groningen

Naast de productie houdt Tonkes Natuursteen in Groningen zich ook bezig met het onderhoud van grafmonumenten. Een grafmonument staat tenslotte buiten en heeft te maken met natuur- en weersinvloeden die schade kunnen veroorzaken. Is het grafmonument nauwelijks onderhouden? Dan kan Tonkes Natuursteen in Groningen deze restaureren. Wij brengen grafmonumenten op professionele wijze terug naar de originele staat.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone