0598 – 612391
Bel mij terug

Gedenkstenen Groningen

Tonkes Natuursteen in Groningen is als natuursteenspecialist zeer ervaren in het maken van gedenkstenen. Wij weten precies hoe we natuursteen moeten bewerken om een gedenksteen te produceren die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wij kunnen zelf een ontwerp maken, maar kunnen ook op basis van uw eigen idee of schets te werk gaan.

Uw specialist in Groningen voor kwalitatieve en gepersonaliseerde gedenkstenen

Het maken van gedenkstenen is van oudsher de meest bekende vorm van het verwerken van natuursteen. Het maken van gedenkstenen is dan ook één van onze voornaamste activiteiten. Omdat we al jaren in het vak zitten kunt u bij ons rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Iets dat ook zeker wenselijk is, daar het maken van gedenkstenen nog steeds vakwerk is.

Tonkes Natuursteen in Groningen bewerkt gedenkstenen grotendeels met professionele machines en werkt de details uit met de hand. Met handwerk kunnen we de gedenkstenen personaliseren. Dat kan bijvoorbeeld met grafversiering. Tonkes Natuursteen kan echter ook een complete gepersonaliseerde gedenksteen maken op basis van uw eigen ideeën of schetsen.

Onderhoud & restauratie van gedenkstenen in Groningen

Tonkes Natuursteen in Groningen produceert niet alleen nieuwe gedenkstenen, wij kunnen u ook tot dienst zijn bij het onderhoud of restaureren van een gedenksteen. Een gedenksteen is onderhevig aan natuur- en weersinvloeden en kan in de loop der jaren beschadigen. Dit is vaak te voorkomen met regelmatig onderhoud. Een onderhoudsbeurt van Tonkes Natuursteen Groningen bestaat uit het grondig reinigen van de steen, belettering en voegen bijwerken, losse onderdelen vastzetten en eventueel grint vervangen. Mocht een onderhoudsbeurt de schade niet kunnen herstellen, zullen wij de gedenksteen restaureren en dus terugbrengen naar de originele staat.

 

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone