0598 – 612391
Bel mij terug

Deur- en Raamdorpels

Alle dorpels voor buitenraamkozijnen en binnen- en buitendeuren van kantoren, bedrijfspanden, winkels en woningen worden door ons op maat geleverd. De dorpels zijn uitvoerbaar in diverse afmetingen en afwerkingen. Natuurlijk heeft u bij ons een ruim assortiment aan keuze zodat er altijd wel een kleur is die bij u past.

Deurdorpel of drempel

Deze dient als afscheiding van de tegel- of natuursteenvloer en is de aansluiting op de eventueel aanwezige muurplint. Verschillen types zijn leverbaar.

Raamdorpel

Deze dient aan de buitenzijde van het pand, aan de onderkant van het kozijn, voor afscheiding van kozijn en muur, voor de afvoer van regenwater. Raamdorpels worden vaak, net als de neut uitgevoerd in Belgisch hardsteen.

Bij Tonkes is vrijwel alles op het gebied van bouwwerk mogelijk. Indien gewenst volgens eigen ontwerp. Ook is het bij ons mogelijk een voorbeeld van uw oude houten en of stenen dorpel/drempel in te leveren zodat wij het exact na kunnen maken.

Onderhoudsadvies:

  • Onderhoudsadvies Belgisch Hardsteen
  • Onderhoudsadvies Marmer
  • Onderhoudsadvies Leisteen
Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone